Бистра пилешка супа
11:411 цяло пиле
2 глави лук
3 моркова
1 зелена чушка
1 червена чушка
3 стръка селъри
фиде
сол
черен пипер
1 връзка магданоз
Нарежете пилето на големи порции и го сложете да се вари.
Нарежете зеленчуците на кубчета.
Махнете тъмната пяна и добавете нарязаните зеленчуци.
Когато месото започне лесно да се отделя от кокалите, спрете котлона и извадете порциите месо.
Изчакайте месото да се охлади, обезкостете и накъсайте на хапки.
Включете отново котлона и върнете месото.
Добавете фиде, сол и черен пипер.
Когато фидето омекне, супата е готова.
Махнете тенджерата от котлона и добавете нарязан магданоз.
0 comments