Високомазнинни бадемови бонбони с кокосово-ментов пълнеж и тъмен шоколад

11:53



Продукти:
  • 40 г краве масло
  • 80 г бадемово брашно
  • 8 г какао
  • 65 г кокосово масло
  • 65 г кокосови стърготини
  • ментова есенция
  • течна стевия
  • 125 г тъмен шоколад (използвах 81% шоколад от Лидл)

Инструкции:
  1. Смеси мекото краве масло с бадемовото брашно и какаото. Добави няколко капки стевия и разбъркай до получаване на хомогенно тесто. 
  1. Разпредели сместа в 12 формички за мъфини и я притисни по дъното.
  1. Смеси мекото кокосово масло, кокосовите стърготини, няколко капки стевия и ментовата есенция и разбий в блендер до гладка, хомогенна течност.
  1. Разпредели сместа върху вече напълнените с първия пласт форми за мъфини.
  1. Прибери в камерата на хладилника за 10тина минути, докато стегне кокосовото масло.
  1. Разтопи шоколада на водна баня, извади формичките от камерата и разпредели последния пласт.
  1. Прибери в хладилник и съхранявай в хладилник.
12 порции
3.3 г протеин, 3.6 г въглехидрати, 19 г мазнини и 206 ккал на порция

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Subscribe