Шоколадови бисквити с авокадо и кокосово масло

22:37


150 гр. добре узряло авокадо
1/2 ч. ч.разтопено кокосово масло
120 гр. захар мусковадо
1 яйце
1 с. л. ванилов екстракт
1 ч. ч. брашно
1/2 ч.ч. какао
10 гр. бакпулвер
2 ч.л. канела
1/2 ч.л. карамфил
50 гр. шоколадов чипс

Разбийте с пасатор авокадото, кокосовото масло, захарта, яйцето и ванилията, докато захарта се разтопи.
Добавете какаото и разбийте отново.
Пресейте брашното с бакпулвера и счуканите на прах подправки и ги добавете в сместа.
Бъркайте леко с шпатула, докато сместа стане хомогенна.
Добавете 30 грама шоколадов чипс в сместа и отново разбъркайте леко.

С помощта на супена лъжица оформете бисквитите върху хартия за печене.
Поръсете бисквитите с останалите шоколадови парченца.

Печете на 180C в предварително загрята фурна около 20 минути.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Subscribe