Винен кебап

18:36


1 кг свински врат
1 глава лук
1 стрък целина
2 скилидки чесън
120 мл доматен сок
120 мл червено вино
1 с.л. червен пипер
черен пипер
сол
зехтин
2 с.л. брашно

Нарежете месото на хапки.
Сгорещете олиото и запържете месото до златисто.
Добавете нарязаните лук, чесън и целина. Разбъркайте.
Кото омекнат, добавете доматения сок, червеното вино, червения и черния пипер, солта.
Добавете вода, да покрие месото.
Сложете капак и оставете да къкри, докато омекне месото.
Размийте брашното с малко студена вода и прибавете, за да се сгъсти сосът.
Сервирайте с варен ориз и пресен магданоз.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Subscribe