Ярешко печено с пресен лук

17:33


2 ярешки бутчета
краве масло
скилидките на 2 глави чесън
1 с.л. червен пипер
1/2 с.л. черен пипер
1 с.л. сол
бира
12 връзки пресен лук

С остър нож направете джобчета в бутчетата, в които напълнете малко масло и скилидка чесън.
Смесете подправките и намажете месото.
Налейте 1 пръст бира в тавата с месото.
Покрийте тавата с алуминиево фолио.
Печете 1 час на 250 градуса.
Намалете градусите на 150 и продължете печенето за още 3 часа.
Нарежете лука.
Махнете фолиото, добавете лука в тавата и го накиснете в соса.
Печете докато омекне лука и бутчетата добият хрупкава коричка.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Subscribe